perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nachovuoka


Kunnon mättöruokaa. Tarvitseeko tämä enempää esittelyjä?

Tämä versio on yhdistelmä äitini reseptiä ja kitisen nachovuokaa

Neljälle

400 g naudan jauhelihaa
tacomaustetta tai sopivan tuliset mausteet maun mukaan
loraus vettä
1 prk tuorejuustoa maun mukaan (tällä kertaa Viola Afrikan paprika)
1 prk ranskankermaa
4 tuoretta tomaattia
1 sipuli
jalapenoviipaleita
n. 200-300 g nachoja
150 g juustoraastetta

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää loraus vettä ja paista kuivaksi. Nosta pannu liedeltä. Suikaloi sipuli ja lohko tomaatti. Sekoita sipuli ja tomaatti jauhelihaan.

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma. Levitä seos vuoan pohjalle. Kaada jauhelihaseos päälle. Heitä päälle maun mukaan jalapenoviipaleita. Töki nachoja pystyyn vuokaan. Itse laitan niitä aika tiheään, koska nachot ovat hyviä.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia tai kunnes nachot ovat saaneet hieman väriä ja juusto sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti