tiistai 21. syyskuuta 2010

Club sandwich


1 annos

3 viipaletta paahtoleipää
1 hunajamarinoitu (tai vastaava) broileripihvi
4 viipaletta pekonia
pari salaatinlehteä (jäävuorisalaattia)
1 tomaatti
pieni punasipuli
3 rkl majoneesia

Viipaloi tomaatti niin, että saat neljä isoa viipaletta (ei kantapaloja). Viipaloi sipuli. Yhteen annokseen ei saa koko sipulia käytettyä.

Paista pekoni rapeaksi ja nosta talouspaperin päälle valumaan. Paista broileripihvi pekonirasvassa. Sillä aikaa, kun broileri paistuu, paahda leipäviipaleet.

Kokoa leipä: Levitä majoneesia leipäviipaleille. En yleensä mittaa majoneesia, vaan ruuttaan vain reilusti suoraan tuubista. Pane alimmaisen viipaleen päälle salaatinlehti, sitten kaksi tomaattiviipaletta, pari sipuliviipaletta, kanapihvi ja kaksi siivua pekonia. Pane tämän päälle leipäviipale. Pane toisen leipäviipaleen päälle taas salaatinlehti, kaksi siivua tomaattia, sipulia ja kaksi pekoniviipaletta. Aseta päällimmäiseksi leipäviipale majoneesipuoli alaspäin.

Yritä syödä sotkematta itseäsi kovin pahasti.

2 kommenttia:

  1. Oo, hieman katalaa iskeä leivän väliin pekonia JA kanaa! Ihan pelkät pekonileivätkin on jo ihan liian hyviä niin täytyy ehkä testata vielä tuolla broileripihvilläkin B) Kovin montaa tällaista leipää ei ainakaan tartte kerralla syödä :D

    VastaaPoista
  2. No ei kyllä tarvitse. :) Yksi tuollainen riittää lounaaksi jopa tällaiselle lohnalle.

    VastaaPoista