maanantai 30. toukokuuta 2011

Tunnustus


Sain rispektiä Inkiväärihillolta jonkin aikaa sitten. Tattis!

Tunnustuksen saajan tehtävä on vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Koska aloitit blogin? Odotas, pakko luntata... Blogi lähti käyntiin 8.8.2010 kesäisellä juustokakulla.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Ruokaa ja herkuttelua. Yritän pysyä asialinjalla, eli pitää ylimääräisen löpinän minimissä: paljon reseptiä, vähän tarinointia. That's the way I like it.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden? Teen aika lailla fifty-fifty ruoanlaitto- ja leivontajuttuja. Useimmat ruokablogit ovat keskittyneet jompaan kumpaan. Mutta ei tämä minunkaan konseptini mitenkään vallankumouksellinen ole.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olen harrastanut ruoanlaittoa pitkään, ja jostain se ajatus sitten tuli. Halusin jakaa muillekin eri keittokirjoista löytämiäni hyväksi havaittuja reseptejä, itse keksittyjä juttuja ja kokeiluja. Kakkujen tekemisestä innostuin vasta ihan hiljattain (2008), mutta innostuinkin kunnolla – ja kakkujahan on tosi kiva esitellä blogissa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Aina voi ottaa parempia valokuvia. Jos jaksaisi, niin vaihekuvat olisivat varmaan ihan jees, mutta ongelmanani on se, että unohdan aina ruoanlaiton tuoksinnassa ottaa niitä kuvia. Mutta siis muutenhan tämä on täydellinen. ;)

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille, satunnaisessa järjestyksessä:
1. Mau!kas ruokablogi – Kitinen on juustokakkuguru. Muutenkin tämä on yksi viitseliäimpiä ruokablogeja, joihin olen törmännyt: vaihekuvat ja hinnat annoksille – vau!
2. Herkkusuun lautasella – En ole tainnut vielä kokeilla yhtään Herkkusuun reseptiä, mutta blogi on inspiroiva.
3. Hellun hellalla – Tätä lukee vesi kielellä.
4. Puolialaston kokki – Upeat kuvat ja paljon hyvännäköisiä aasialaisruokia (ja tietysti paljon muutakin).
5. Sencha kura – teeblogi, joka ei päivity kovin usein, mutta on sitäkin laadukkaampi. Tee on minulle keskisuuri intohimo, joten luen mielelläni jonkun vähän enemmän hurahtaneen mietteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti