Moskovasta kotiuduttiin jo pari viikkoa sitten, mutta ensin ei jaksanut tehdä juuri mitään – saati päivittää blogia – ja sitten oli kamera hukassa, joten seliseli...
Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet: en ole tehnyt uudenvuodenlupauksia blogin suhteen, mutta yritän pitää yllä tasaista päivitystahtia ja parantaa kuvien laatua. Lupaan edelleen olla yhtä lyhytsanaisen runollinen kuin aikaisemminkin ja keskittyä herkullisiin resepteihin. Bloginpidon periaatteeni kumpuavat siitä, millainen lukija itse olen: laiska. Selaan ruokablogeja hyvien reseptien toivossa, enkä yleensä jaksa lukea pitkiä selostuksia, jotka eivät suoranaisesti liity ruoan valmistusprosessiin; kauniit kuvat taas houkuttavat lukemaan, ja niitä tulee katseltua ihan yksinäänkin.
Lähitulevaisuudessa on luvassa vanhan tutun arkiruoan lisäksi ainakin hifistelyruokaa (sorsan rintafilettä ja sen ympärille rakennettu menu), sesonkileivonnaisia (tappavan mantelisia Runebergintorttuja) ja venäläisiä herkkuja (blinejä).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti