torstai 16. kesäkuuta 2011

Valkosuklaa-karpalopikkuleivät



Tein puolikkaan satsin pähkinättömiä Nestle tollhouse cookieseja valkosuklaalla ja karpalolla höystettynä. Koemaistajien kommentit olivat: "ne pähkinälliset olivat parempia" ja "nää on aika pikkuleipämäisiä, tulee lusikkaleivät mieleen".

Hyvinhän nämäkin kauppansa tekivät, mutta karpalo-valkosuklaayhdistelmä saattaisi toimia paremmin toisenlaisen keksitaikinan kanssa. Jokin rapeampi, ehkäpä kaurainen taikina olisi varmaan ihan loistava, eli sellainen on siis kehitettävä/etsittävä!

Valkosuklaa ja karpalo ovat niin makeita, että sokerin määrää kannatta vähentää. Eli näihin kekseihin tuli vain 1 dl fariinisokeria + vajaa puoli desiä tavallista sokeria.

Valkosuklaata (Lidlin) tuli puolikkaan ohjeen mukainen määrä ja kuivattuja karpaloita vähän pienittynä 1 1/2 dl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti