torstai 16. kesäkuuta 2011

Pestobroileri

Viikonlopulta jäi reilu annos punaista pestoa, joten päätin tehdä loppuviikon lounaiksi "jotain broileria, johon tulee pestoa". Hellapoliisilta löytyikin sopivan simppeli ohje, ja mies sai tällaisen lounaan töihin mukaan otettavaksi. 


Esivalmisteluineen broileri (ja muusi) valmistuu n. 40 minuutissa, josta aktiivista valmistusaikaa on kymmenisen minuuttia. Eli helppoa ja nopeaa arkiruokaa.

4:lle
4 broilerin rintafilettä/leikettä (maustamatonta ja luutonta)
n. 100 g pestoa (punaista tai vihreää)

Tarvitset lisäksi paistopussin.

Nuiji fileet ohuiksi muovipussissa. Voit käyttää myös lihanuijaa, mutta kaulinkin on ihan passeli.



Levitä reilu kerros pestoa nuijituille fileille.



Kääri fileet rullalle niin, että pesto jää sisälle. Pane rullat paistopussiin ja leikkaa pusiin kulmaan pieni reikä. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.



Tulee muuten tosi mureaa ja mehukasta broileria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti