tag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post572187341711918420..comments2023-08-25T18:29:54.905+03:00Comments on Crème de la crème: Ei aina mene niin kuin Strömsössä, mutta mustikkakakkua saatiin kuitenkinNoxhttp://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-43511406912786003372010-08-29T12:43:52.514+03:002010-08-29T12:43:52.514+03:00Jaa-a, enpä ole temperoinnista kuullut suklaakoris...Jaa-a, enpä ole temperoinnista kuullut suklaakoristeiden teon yhteydessä. Mutta jatketaan harjoituksia.Noxhttps://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-77402619014039769032010-08-22T01:40:52.878+03:002010-08-22T01:40:52.878+03:00Ja olisko tässäkin taas se paljon puhuttu temperoi...Ja olisko tässäkin taas se paljon puhuttu temperointi suklaalle paikallaan? Höh. Ei suklaakoristeiden tekemisen näin vaikeaa pitänyt olla! :Pkitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-52774343273481145512010-08-19T11:30:26.322+03:002010-08-19T11:30:26.322+03:00Kiitos vinkistä! Epäilinkin, että suklaan pitäisi ...Kiitos vinkistä! Epäilinkin, että suklaan pitäisi antaa jähmettyä ennen kuin sen panee kylmään. Mutta kun oli kiire... :)Noxhttps://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-2267564142765464262010-08-17T16:28:51.457+03:002010-08-17T16:28:51.457+03:00Kauan kestää (ainakin niin kärsimättömälle kun min...Kauan kestää (ainakin niin kärsimättömälle kun minä) mutta suklaakoristeet tulisi antaa jähmettyä huoneenlämmössä jos haluaa ne huoneenlämmössä myös näyttävän hyvältä. ELi kaikki on kiinni lämpötilaerosta, kun ottaa suklaan pois pakkasesta niin sehän sulaa hetkessä jo pelkästä kosketuksesta. Tosin näillä helteillä ei taida onnistua suklaakoristeet ollenkaan, mutta pikeeriä kokeilin itse juuri ja se jähmettyi ihan hyvin yön aikana (pidin kylmässä uunissa, kun on kaksi täys tuhoa jotka yleensä herää ennen minua). Ja pikeerikoristuksetkin kerman päälle juuri ennen tarjoilua, ettei "veltostu". Näin niinkun itse kokeiltuja ja toimiviksi havaittuja neuvoja. :D Mut tosi nätti kakku ja ihana "sivuprofiili" :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/04686618984762787963noreply@blogger.com