tag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post1855470450858271382..comments2023-08-25T18:29:54.905+03:00Comments on Crème de la crème: BroilerivuokaNoxhttp://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-77083686514500478282012-04-22T18:49:00.806+03:002012-04-22T18:49:00.806+03:00Ah joo, tää on tää mun kukkakaalivamma... :P Kukaa...Ah joo, tää on tää mun kukkakaalivamma... :P Kukaan muu ei ole näköjään kehdannut huomauttaa.Noxhttps://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-36343977494370402572012-04-22T10:47:02.915+03:002012-04-22T10:47:02.915+03:00Tätä ruokaa teenkin tänään, taisit silloin kerran ...Tätä ruokaa teenkin tänään, taisit silloin kerran meillä valmistaa (?)<br /><br />P.S. Mielenkiintoisen väristä 'kukkakaalia', hihiHannahttps://www.blogger.com/profile/15065457401730160865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-60371766715531411152011-09-07T19:49:26.788+03:002011-09-07T19:49:26.788+03:00Mä olen pahimman luokan mössöruokailija, joten mun...Mä olen pahimman luokan mössöruokailija, joten mun reseptit usein saattaakin kaivata suurustamista tai muuta tuunaamista :D Mutta mä pidän tuon maustamisvinkin mielessäni! :)kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-11217579984810819192011-09-07T09:03:27.151+03:002011-09-07T09:03:27.151+03:00Mä tykkään, kun kastikkeessa on vähän enemmän visk...Mä tykkään, kun kastikkeessa on vähän enemmän viskositeettia, eli sen takia lisään mielelläni jauhoja. Jos saat jostain käsiisi ras el hanoutia, niin kannattaa testata sitä kanan maustamiseen – se sopii ihan täydellisesti pintamaustamiseen, jos paistaa kanaa esim. salaattiin.Noxhttps://www.blogger.com/profile/12954495478792663209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583935956484402984.post-28772231185004202092011-09-07T03:52:45.034+03:002011-09-07T03:52:45.034+03:00Joo, mä lähinnä ihmettelin, että mitä ihmettä sen ...Joo, mä lähinnä ihmettelin, että mitä ihmettä sen "hyytymisen" pitäis tarkoittaa :D Kyllähän kerma kuumennettaessa hieman sakeutuu, mutta ei se kyllä mihinkään varsinaisesti hyydy :P Toisaalta tykkäänkin, että vuokaruoissa saa olla runsaasti nestettä ja sakeat kastikkeet sitten erikseen. Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tää on ihan loistava ruoka :Dkitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.com