perjantai 5. marraskuuta 2010

Currylla maustettu kermainen broilerikastike


Bloginpitoon tulee nyt pakkotauko, kun lähdemme kahdeksi kuukaudeksi Moskovaan töihin. Asuntolassa ei paljon ruokaa laiteta. Jos jotain ruoka-aiheista juttua keksin, niin kirjoittelen kyllä, mutta mitään en lupaa.

Vielä yksi (laiskan kokin) resepti ennen lähtöä: kanacurrykastike, josta on varmaan yhtä monta versiota kuin on tekijääkin. Meillä se tehdään näin:


(4 annosta)

500 g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
2 pientä paprikaa kuutioituna
2 prk ruokakermaa
1 rkl currymaustetta
(1 tl korianterijauhetta)
suolaa
öljyä paistamiseen

Kuumenna loraus öljyä pannussa. Paista kanasuikaleet melkein kypsäksi. Lisää paprikakuutiot. Hauduta pari minuuttia. Lisää ruokakerma,  mausta ja hauduta, kunnes paprika on mielestäsi sopivan pehmeää.

Tarjoile riisin kera.